Molendag 2022 Schiedam

Geplaatst op

Dit jaar verloopt inspiratieloos en de camera ligt al een tijdje werkeloos in de tas. Door allerlei omstandigheden kom het vonkje maar niet binnen. Door een deelnemer van het project Dit is Schiedam (waar ik ook aan mee deed) kwam de vraag of het fotograferen van de molendag in Schiedam iets voor mij was. Ze zochten ook figuranten of daar me dochter iets voor voelde. Naar wat info gewonnen te hebben en een bijeenkomst de knoop door gehakt en me gaan voor bereiden. Wat resulteerde in een uitputtende zonnige maar vrolijke dag met allerlei festiviteiten om mij heen. Evenementen fotograferen is best wel een tak van sport die ik lastig vind maar deze keer ging het me best wel goed af. Ook omdat ik de laatste jaren meer ervaring heb opgedaan met straatfotografie. Via de onderstaande link of kijk gewoon in mijn portfolio kom je een selectie tegen van de foto’s die ik die dag heb geschoten. En raak je geinspireerd wij hebben de hoogste molens ter wereld (een in de volksmond genoemde windmolen wat eigenlijk geen molen is maar een windturbine 😛 zijn wel hoger maar heten geen molen )

klik hier MOLENDAG 2022 SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *