Photovoice

Geplaatst op

Photovoice is een project waar ik aan deelneem met als doel het stigma rond mensen met een psychische aandoening te doen verdwijnen voor zowel de maatschappij als voor de deelnemer zelf. Want we kunnen best goed in de maatschappij functioneren dan de mensen denken. Door middel van fotografie en een thema proberen we ons zelf beter te snappen en tot uitdrukking te brengen. Middels deze foto`s vertellen we ons verhaal hoe wij de dingen zien, wat we nodig hebben en waar we tegen aanlopen. Onder het kopje foto projecten neem ik jullie mee met mij in dit project wat door diverse ggz instellingen wordt gegeven. Ik ben aangesloten bij het groepje van de herstel academie van GGZ Delfland  

Eén antwoord op “Photovoice”

  1. Ha Marcel . Gelijk even op je site gekeken . Ziet er goed uit man! Leuk ook het stukje wat je hebt geschreven voor de expositie in de Havenbogen .
    Mocht er interesse zijn voor het kopen van een foto, wat is je prijs ?

    Groetjes Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *